PESAN SAIYIDINA ALI RA

“Barangsiapa yang mengajar aku walaupun satu huruf maka dia adalah tuan kepada ku”.
"Kecantikan dan pakaian itu bukanlah penghias diri, sesungguhnya ilmu dan adab itu yang menjadi hiasan diri seseorang. Bukanlah yatim seseorang itu yang kematian bapanya, sesungguhnya yatim yang sebenar apabila ketiadaan ilmu dan adab".Sunday, May 10, 2009

48. SELAMAT HARI IBU

SELAMAT HARI IBU KEPADA BONDA TERSAYANG HJH. RAHMAH BT HJ. YAACOB. SEMOGA ALLAH PANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI. TERIMA KASIH BONDA KERANA MEMAHAMI DIRI INI DAN MELAYANI KAMI ADIK BERADIK DENGAN PENUH KASIH SAYANG YANG TIADA TERNILAI.


Gambar Keluarga Disember 2008

Belakang Dari Kiri, Nurul Nadhirah (Anak), Latifah Sa'da (Isteri), Saya, Asma Laili (Adik), Norilyani (Adik). Depan Dari Kiri, Mohamad Muzzammil (Anak), Hj. Mat Saad (Ayahanda), Hjh. Che Dah (Nenek) dan Hjh. Rahmah (Bonda). 2 orang adik lelaki yang tiada dalam gambar, Zainol dan Rosli.

"Semoga Allah Memberkati Keluarga ini dan Senantiasa Dalam Peliharaannya" Amin...

1 comment:

jalilah_jy said...

maaf..anak u all 2 org jer ker?.. ok la tuuu.. kawen org mana pun tak kisah.. kami biasa dok kem pakit di sri aman sarawak 3 thn 1994-1997..
isteri org mana ya..sbb seluruh sarawak biasa saya pergi..

RAKAN GURU YANG DIHORMATI...

Popular Posts

TIADA YANG LEBIH BERKUASA YANG MENENTUKAN SEGALANYA

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

PERJALANAN INI:


23 Jun 1993 - 1 Disember 1994 SMK Three Rivers, Mukah


1 Dis 1994 - 16 September 2016 SMK Tiong Hin, Sibu


16 September 2006 - 12 Februari 2012 SMK Belawai, Daro, Mukah


13 Februari 2012 - 20 Januari 2017 - SMK Baru, Miri


22 Januari 2017 Hingga Sekarang - SM Teknik, Sejingkat, Kuching


PENAFIAN :

Berita, pandangan dan komen dalam blog ini tidak tidak semestinya menggambarkan sikap pengendali blog. Pengendali blog tidak bertanggungjawab di atas sebarang kesulitan atau kerosakan akibat menggunakan maklumat dalam blog ini. Penggunaan blog ini adalah di atas budi bicara masing-masing.

Mengambil, mencetak dan menyebarkan artikel yang terdapat di dalam laman ini amatlah digalakkan dan dihargai. Sebarang bentuk teguran dan pandangan juga amat dialu-alukan.

Mohamad.

Mutiara Kata

Bercita-cita tanpa usaha bukan cita-cita tapi angan-angan.